Изработка на автоключове с чип и дистанционно

Изработка на автоключове с чип и дистанционно

Автоключове с чип и дистанционно

В ключарските ни ателиета, разполжени в магазини Практикер – София и в ключарския сервизен център на Ключарят на място, нашите специалисти могат да ви изработят дубликат на Вашия автоключ както с дистанционно управление, така и без – по ваше желание.

Ние от „Ключарят на място“ разполагаме с необходимите хардуер, софуер, опит и знания, за да изработим и програмираме нов ключ с транспондер и дистанционно.

Ключовете на съвременните автомобили са съвкупност от 3 елемента: механична част, чип /транспондер/ и дистанционно управление.

Механичната част представлява металното перо на ключа, всеки със своя индивидуален нарез, с помощта на който ръчно отключваме автомобила и волана. Въпреки, че са изработени от здрав материал механичните части се износват и чупят. При износване, ключът изменя своя нварез и започва да заяжда в ключалките, а може да спре да функционира изведнъж. В ключарските центрове на „Ключарят на място“ бихме могли да възстановим оригиналния нарез на Вашия автоключ с помощта на пълно автоматизираната електронна кодова машина. Тя ще разчете механичния код на Вашия ключ и ще изработи нова механика с изключителна прецизност.

Чип /транспондер/

Всички автомобили след 1995 г. имат освен механична част и допълнителна фабрична защита /имобилайзер система/ против кражба. За бъде стартиран двигателя на автомобила е необходимо деактивирането на имобилайзер системата. Това се случва при разпознаването на чипа /транспондер – произлиза от комбинацията на английските думи trans(mitter) + (res)ponder или приемам+отговарям/. Намира се в пластмасовата част на ключа, излъчвайки индивидуален код. Ключ без транспондер ще може единствено механично да отключи автомобила.

В ключарските центрове на Ключарят на място разполагаме със специализиран софтуер и хардуер /Abrites, TM-Pro, Zed-Bull, SBB, MPV, Bianchi, RW4 и др./ с помощта на който ще дублираме и програмираме новия транспондер за Вашия автомобил – автоключове с чип и дистанционно.

Дистанционно управление

Дистанционното управление е последният елемент от автоключа. Разполагаме със специализиран софтуер и хардуер за програмиране на дистанционни управления, както и богато разнообразие от модели. При нас ще намерите кутийки, батерии, бутони, микробутони и др. резервни части за ремонт на Вашето дистанционно.

!!! Изработката на автоключ отнема между 1-3 часа. Моля, за Ваше удобство предварително да направите заявка на 0878 622 496 и да докарате Вашия автомобил в предварително уговорен час. Така ще можем  да започнем веднага работа по него и да ви спестим време.

!!! НОВО – Мобилен Ключарски Център

Вижте повече за предлаганите от нас услуги и каталогът на нашите продукти!