Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Механичният код на бравата и патрона са една от защитите на Вашия автомобил от кражба. Декодиране и смяна на механичен код се налагат, когато изгубите или откраднат ключа Ви.

Декодиране на механичен код

Ключалката на бравата на вратата на всеки автомобил, както и патрона на стартера, имат специфичен код. Този код зависи от подредбата на пластините в самата ключалка. Той е специфичен за всяко превозно средство и по него е нарязан ключът, с който разполагате.

Ако изгубите или откраднат ключа ви, необходимо е само да ни повикате. Ние ще дойдем при Вас в рамките на 30 минути. Благодарение на нашия мобилен ключарски център ще декодираме механичния код на ключалката и по него ще нарежем нов ключ.

Нашите специалисти работят със специализиран софтуер за декодиране на кода на механиката на ключалката. Така не се налага тя да претърпи демонтаж, което ще Ви спести време и пари. След това, добитият вече код се задава на машина с компютърно управление и тя нарязва новия ключ по него.

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

В състояние сме да декодираме механичния код на ключалката и по нареза на ключа, ако при опит за кражба е разбита бравата на превозното средство. По него ние можем да направим нова ключалка за бравата на вратата и да я заменим.

Повечето производители предоставят специфичния код на ключалката при продажбата на автомобила. Ако разполагате с този код, ние можем да нарежем Вашия нов ключ или да изработим нова ключалка дори без да се налага да идваме при Вас. Необходимо е само да ни го съобщите. Ние ще свършим останалото в специализирания ни автоключарски сервизен център “Ключарят на място”. Той се намира на бул. “Цариградско щосе” 351. Тук разполагаме с най-модерната техника и инструменти.

Смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Смяна на механичен код на ключалка

При положение, че ключът Ви е откраднат или изгубен, ние сме в състояние да декодираме механичния код и да изработим нов ключ. Този ключ ще бъде точен дубликат на стария.

Това обаче няма да изключи притесненията Ви от факта, че старият Ви ключ е откраднат или намерен от някой недоброжелател, който може да проникне в автомобила Ви безпрепятствено и да го запали.

При откраднат или изгубен ключ, най-добрият вариант е смяната на механичния код.

Смяната на механичен код е операция, при която се променят позициите на пластините в ключалката, след което по новия код се нарязва нов ключ.

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Смяната на кода се извършва от електронно управляема машина, разполагаща със специализиран софтуер. В този случай механичният код на стария ключ вече ще бъде невалиден и с него автомобилът няма да може да бъде отворен и запален.

Освен че може да разчитате на нас за декодиране и смяна на механичен код, съветваме Ви да използвате случая, за да заявите изработване на нов и по-модерен ключ с електроника или ключ с място за транспондер. По този начин ще си осигурите по-висока защита при опит за кражба.

За качеството на продуктите и инструментите, които ползваме, ние разчитаме на Autokey Marketофициален партньор и доставчик на “Ключарят на място”.

 Цени за декодиране и смяна на механичен код*:

  • Декодиране на механичен код от ключ – 10 лв.
  • Декодиране на механичен код от ключалка – от 20 до 60 лв.
  • Прекодиране (смяна) на механичен код на ключалка – от 20 до 60 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.