Демонтаж и монтаж

Демонтаж и монтаж

Демонтаж и монтаж

Автоключарските услуги са специфична и сложна материя, а важна част от тях са демонтажът и монтажът. Демонтаж и монтаж се налагат в различни ситуации – когато автомобилът има проблем с патрона, ключалката, в конзолата или се налага изключване на имобилайзер.

В тези случаи се налага разглобяване на различни елементи от таблото или волана на автомобила, за да може да се свалят и ремонтират или сменят неизправните части. Проблемите с ключалка и брава на врата пък налагат демонтаж и монтаж на корите на самата врата.

Всички тези операции са особено специфични и сложни. Ние препоръчваме да не прибягвате сами до тяхното извършване. Те изискват специфична техника и специализирани инструменти. Без тях има голяма опасност безвъзвратно да повредите корите, модулите или тапицерията по таблото и вратите.

Демонтаж и монтаж

Демонтаж на брава

В сервизния център „Ключарят на място“ в столичния квартал „Дружба“ 2 ние разполагаме със специалисти с висока компетенция. Те ежедневно се занимават с демонтаж и монтаж на компоненти от купето на автомобила.

Разполагаме и със специални инструменти, които ни позволяват да се справим със сложните дейности по разглобяване и сглобяване на кори и компоненти. Ние работим с тефлонови шпакли, които не оставят следи и инструменти за премахване на лайсни и тапицерия.

Демонтаж и монтаж

Монтаж на конзола за VW

За високото качество на инструментите, с които работим се доверяваме на официалния си партньор и доставчик Autokey Market. Благодарение на това можем да гарантираме, че след ремонта при нас, Вие ще получите автомобила си в състоянието, в което сте го докарали.

Въпреки специализираната техника, предпазни мерки и висок професионализъм, крепежните елементи по интериора на купето на автомобила са крехки. Понякога се случва някой от тях да бъде счупен, дори при най-прецизна работа. За това ние се ангажираме с отговорност за Вашето имущество и в подобни случаи подменяме счупени щипки и други елементи за своя сметка.

Демонтаж и монтаж

Демонтаж на врата

Важно е да знаете, че за безпроблемната експлоатация на брава, ключалка и заключващ механизъм от изключително значение е монтажът след извършената ремонтна дейност. Неправилно извършеният монтаж може да скъси живота на подменената част с до десет пъти.

За да бъде извършена качествено услугата, нашите служители работят прецизно, а това изисква отделянето на специално внимание към всеки един автомобил.

Ние не правим компромис с времето и качеството, за това е препотъчително да си запишете час преди да дойдете при нас. Потърсете ни на телефони: 0878 622 496, 0898 622 496, за да си спестите време и излишно разкарване. А когато оставите автомобила си, нашите специалисти веднага ще се заемат с него.

Цени за демонтаж и монтаж *:

  • Цената за демонтаж и монтаж е 28 лв. на час работа.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.