Защо да изберете нас – Автоключарски сервиз “Ключарят на място” – Виртуална разходка

Автоключарски сервизен център "Ключарят на място"

Автоключарски сервизен център “Ключарят на място”

Защо да изберете нас?

Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ предлага най-доброто обслужване в сферата на автоключарските услуги. Това е най-важният отговор на въпроса защо да изберете нас при проблем с автоключалка, имобилайзер или нужда от автоключ.

Нова и модерна сервизна база

В новата ни база на булевард „Цариградско шосе“ 351 в София ние ще Ви предложим бързина и качество в обслужването с необходимата гаранция.

Автоключарски сервиз "Ключарят на място"

Автоключарски сервиз “Ключарят на място”

Всичко тук е изградено с цел по-доброто обслужване на клиента. Сервизната база на “Ключарят на място” разполага с 3 закрити места за работа, както и охраняема зона за още 10 автомобила (виж ГАЛЕРИЯ АВТОКЛЮЧАРСКИ СЕРВИЗ). Това пространство позволява на нашите служители да обслужат по възможно най-експедитивния начин всички клиенти. Така намаляваме до минимум времето, което ще се наложи да изчакате.

Ако все пак естеството на проблемът налага повече време, ние разполагаме с приемна (виж ГАЛЕРИЯ ПРИЕМНА). Тук спокойно може да изчакате автомобилът ви да стане готов, наслаждавайки се на чаша кафе или чай.

Галерия Приемна

Галерия Приемна

Бързина, качество и опит

Опитът и професионални умения на служителите на „Ключарят на мястото“ са най-сериозната причина да изберете нашите услуги.

Ние сме на пазара повече от 20 години, благодарение на което за нас няма тайни в бранша. За това време сме се сблъсквали с какви ли не проблеми, което ни дава самочувствието сега да кажем, че сме най-добрите (виж ГАЛЕРИЯ НАШИЯТ ЕКИП).

Висок стандарт на работа с гаранция за качество

Професионалисти на високо ниво

Професионалисти на високо ниво

За да гарантираме качеството на нашите услуги и продукти ние се доверяваме само на изпитана техника. В нашия сервиз се работи със специализиран софтуер за обучение на ключове за всички модели автомобили. Ползваме хардуер, машини за нарязване на механика и инструменти на реномирани производители.

Разбира се, за да сте спокойни и сигурни, ние предоставяме необходимата гаранция за качеството на нашата работа и продукти.

Собствен внос и складови наличности

Галерия Складова база

Галерия Складова база

За заготовки, електроника, кутийки, готови ключове и всички видове продукти ние разчитаме на собствен внос. Целта ни е сами да избираме качеството на материалите, които предлагаме. Така можем да сме сигурни, че ще Ви предоставим услуга от най-висок клас.

Стремим се и да имаме в наличност възможно най-голям брой артикули, за да отговорим на вашите очаквания. За това разполагаме с богати складови наличности от всички предлагани продукти (виж ГАЛЕРИЯ СКЛАДОВА БАЗА). Така искаме да сведем до минимум вероятността при нас да не може да намерите онова, което Ви трябва.

Нов тип услуга

Мобилен автоключарски център

Мобилен автоключарски център

Не на последно място трябва да споменем и уникалната услуга, която “Ключарят на място” предлага – Мобилен автоключарски сервиз. Нашите сервизни автомобили са оборудвани с всичко необходимо, за да дойдат при Вас в аварийна ситуация и да Ви помогнат на място (виж ГАЛЕРИЯ МОБИЛЕН АВТОКЛЮЧАРСКИ СЕРВИЗ). Ние въведохме първи в България подобен тип услуга. Тя е поредният отговор на въпроса “Защо да изберете нас”.

Всичко изброено има за цел само едно – да помогнем на Вас, нашите клиетни, при всеки един проблем от нашата компетенция и да напуснете сервиза ни удовлетворени.

Мобилен Автоключарски сервиз

Мобилен Автоключарски сервиз