Изработка на ключ на място при клиента - На 20 минтути разстояние от Вас

Изработка на ключ на място при клиента – На 20 минтути разстояние от Вас

 

Изработка на ключ на място при клиента

Независимо дали се намирате в София или сте далеч от столичния град, високо в планината или на морския бряг и изгубите единствения ключ от Вашия автомобил – не изпадайте в паника. Най-новата мобилна услуга на Ключарят на място ще ви спести не само време и главоболия, но и финанси, спестявайки Ви иначе неизбежната необходимост от пътна помощ.

Водени от желанието да получите надеждна и гарантирана ключарска помощ на място, през 2013 година ние създадохме нашият Мобилен Ключарски Център изцяло в услуга на нашите клиенти, за да не губите ценно време.

Оборудвано с всичко необходимо, за да предостави пълната гама услуги в едно ключарско ателие, Мобилното Ключарско Ателие на Ключарят на място може да изработи автоключ на място при клиента САМО за 20 минути, използвайки автоматична електронна кодова машина и специализиран софтуер.

Изработка на ключ на място при клиента:

Вече няма да Ви е необходима пътна помощ, за да изтеглите колата си до дилърски център или авто сервиз. Мобилното ключарско ателие на Ключарят на място е първото по рода си в България. То разполага с най-модерната компютърна техника, за да ви предложи професионални ключарски и автоключарски услуги на място.

Служителите на нашият Мобилен Ключарски Център са избрани от екипа на специализирания автоключарски сервиз “Ключарят на място”, където повече от 20 години специализираме в сферата на автомобилното ключарство.

Ключарски и Автоключарски Сервиз „Ключарят на място“ извършва следната дейност:

  • Възстановяване на изгубени автоключове,
  • Дубликат на автоключ,
  • Обучение на автоключ,
  • Автомобилна диагностика,
  • Ремонт на авто компютри.

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.
Аварийни телефони: 0878 622 496, 0898 622 496.

За да представим услугите на нашето Мобилно Ключарско Ателие по по-достъпен начин ние създадохме проектът ОТКЛЮЧИ.ME. Идеята ни е да предоставим максимално качество на услугите за за най-кратко време.

Вижте повече за предлаганите от нас услуги и пълната гама на предлаганите продукти!