Интересни факти от изминалата година

Отиде си 2016 година. Ние, екипът на Автоключарски сервизен център “Ключарят на място” я изпратихме с много положителни емоции. Годината бе най-добрата в нашата история. Не само затвърдихме позициите си на лидер на пазара на ключарски и автоключарски услуги, но и отбелязахме забележителен растеж. Това ни даде повод да направим равносметка на всички интересни факти от изминалата година.

През 2016 година се преместихме в нов сервиз. Той предоставя по-добри условия за работа на нашите служители – отделни сгради за сервиза и офиса, голяма открита площ и много повече модерна техника. Новата ни локация – бул. “Цариградско шосе” 351 е лесно достъпна за нашите клиенти и предлага повече условия и за тях. Сдобихме се с втори мобилен автоключарски сервиз, както и със собствена платформа – автоключарска пътна помощ.

Увеличи се и нашият екип. Шестима нови колеги вече са част от семейството на “Ключарят на място”. Това ни позволи не само да сме по-експедитивни и точни в работата си в сервиза, но и да поддържаме безспорно най-добрия сайт за автоключарски и ключарски услуги в България. Благодарение на него Ви направихме и ще продължаваме да Ви правим свидетели на нашата работа и постижения със статии и видео.

През изминалата година Ви запознахме в подробности със 128 решени проблема, заснехме, монтирахме и публикувахме над 3 часа видео материали от нашата работа. Всичко това е с цел да покажем достиженията и уменията на нашия екип, за да спечелим Вашето доверие.

Направихме всичко това заради Вас, нашите клиенти. Но го направихме и благодарение на Вас! Без доверието, което получихме, нямаше да се справим така успешно и най-важното – усилията ни нямаше да имат смисъл!

След като направихме равносметката си за годината, решихме да изготвим и публикуваме любопитна инфографика с постиженията на Автоключарски сервизен център “Ключарят на място”. Обръщаме внимание, че данните са само за сервизът ни и в тях не влиза работата, която свършиха нашите колеги в ателиетата ни в Praktiker Дружба и Praktiker Люлин. Те също имаха много успешна година и заслужиха поздравления.

Голямо Благодаря на всички наши клиенти и партньори! Надяваме се да работим така успешно и през Новата 2017 година!

Интересни факти от изминалата година

Интересни факти от изминалата година