Изработка на автоключове с копиране на транспондер

Изработка на автоключове с копиране на транспондер

Изработка на автоключове с копиране на транспондер

Изработка на ключове с място за транспондер – Автомобилните ключове биват три вида – автоключове с електроника, автоключове с място за транспондер и механични ключове.

Каква е разликата? Механичният ключ представлява само механика (перо) и дръжка. Такива са ключовете основно на колите преди 1995 година. Тогава започва монтирането на имобилайзер система в колите.

Ключовете с място за транспондер освен механика, съдържат и чип (транспондер). Той комуникира с имобилайзера чрез радио сигнал и позволява запалването на автомобила.

Ключовете с електроника са ключове с дистанционно управление, което контролира централното заключване на автомобила. Те са най-сложните сред автомобилните ключове и естествено също разполагат с транспондер.

Копиране на транспондер

Механичните ключове нямат нужда от обучение. При изработването на ключове с електроника и ключове с място за транспондер има два варианта – чипът да бъде обучен, както и да бъде копиран. Първият вариант често е предпочитан. В случаите обаче, в които обучението е невъзможно се прибягва до копирането на чипа.

ключ-ситроен Нарязване на ключ Обучение на ключ За нас

Информацията от стария транспондер се копира на новия чрез специална процедура. Тя е доста специфична и изисква да бъде извършена от специалист с определени познания. Именно с такива разполагаме в Автоключарски сервизен център “Ключарят на място”. Освен това тук на разположение е и необходимата техника. За това Ви призоваваме да изберете именно нас. Гарантираме, че ще извършим услугата с необходимото качество.

Изработка на автоключове с копиране на транспондер

Изработка на автоключове с копиране на транспондер

Трябва да отбележим, че различните автомобили и техните имобилайзери работят с различни видове транспондери. От нас може да очаквате работа с фиксирани кодове, емулирани на транспондери T5 и TPX1., както и с криптирани кодове, емулирани на транспондер TPX2, TPX3/4, 8C и ID48.

За наличността на богат избор транспондери “Ключарят на място” разчита на своя официален партньор Autokey Market.

Заповядайте при нас в сервизния ни център на булевард “Цариградско шосе” 351 и в нашите ателиета в Praktiker Дружба и Praktiker Люлин.

Цени за изработка на ключове с копиране на транспондер*:

  • Фиксирани кодове, емулирани на транспондер T5 – от 10 до 30 лв.
  • Фиксирани кодове, емулирани на транспондер TPX1 – от 10 до 30 лв.
  • Криптирани кодове, емулирани на транспондер TPX2 – от 20 до 40 лв.
  • Криптирани кодове, емулирани на транспондер TPX3/4 – от 30 до 50 лв.
  • Криптирани кодове, емулирани на транспондер 8C – от 50 до 70 лв.
  • Криптирани кодове, емулирани на транспондер ID48

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.