Нарязване на ключ

Нарязване на ключ

Нарязване на ключ за автомобил

Нарязване на ключ – това е основна дейност при автоключарските услуги. Повечето ключове, независимо дали са автоключове с електроника, ключове с място за транспондер или обикновени ключове, съдържат механична част – така нареченото перо или накрайник.

Смарт ключовете и ключовете със система Keyless go (безконтактни) функционират без да има нужда от механична част. Но дори те разполагат с авариен ключ или перо за смарт ключ. То се използва за отключване на автомобила при проблем в електрониката на ключа.

Перото представлява метална пластина, която без да бъде нарязана от квалифициран специалист на специализирана машина, не може да работи с автомобила Ви. Нарезът е специфичен за всеки модел и всеки автомобил. Благодарение на него Вие ръчно отключвате автомобила и волана.

Нарязване на ключ

Нарязване на ключ

Въпреки че са изработени от здрав материал, механичните части се износват и чупят. При износване ключът изменя своя нарез и започва да заяжда в ключалките, а може да спре да функционира изведнъж.

Какво представлява нарязването на ключ?

Нарязването е сложен процес, който изисква високи познания, фина техника и прецизност. В сервизния център „Ключарят на място“ ние ще възстановим оригиналния нарез на перото на Вашия ключ по най-прецизния начин. Причината – при нас работят най-високо квалифицираните професионалисти в бранша.

Нарязване на ключ

Нарязване на ключ

Опитът ни показва, че можем да се справим с всякакви сложни случаи – счупен, изкривен (деформиран) или износен ключ, чийто шифър ще декодираме и възстановим без затруднения. Специализираната ни техника позволява да възстановим Вашия ключ и по механичен код.

Гаранция за изключителното качество на предлаганите услиги е фактът, че при нас се работи с последно поколение лазерни и автоматизирани електронни машини за декодиране на механичен код и нарязване на ключа, което ни позволява да изработим нова механика на ключа с абсолютна точност.

За да останете доволни обаче, не по-маловажни са и заготовките, с които разполага ключарското ателие, в което ще потърсите помощ, тъй като не навсякъде ще могат да Ви предложат бланка, кутийка или перо, подходяща за вашия ключ.

Широкият избор и изключително качество на материалите, с които работим, осигурени от нашия официален партньор Autokey Market са поредната гаранция, че ние ще разрешим вашия проблем и ще ви изпратим доволно от сервизния ни център в квартал Дружба 2.

Цени за нарязване (изработка) на ключ*:

  • Секретен нарез – от 5 до 30 лв.
  • Специален фрезови нарез – от 10 до 40 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.