Обучение на дистанционно

Обучение на дистанционно

Обучение на дистанционно

Обучение на дистанционно е една от най-характерните автоключарски услуги. Както всеки автоключ с дистанционно или автоключ с транспондер подлежи на обучение, така на обучение подлежи и всяко висящо дистанционно управление. Обучението се осъществява посредством специализиран софтуер.

Висящите дистанционни обикновено контролират централното заключване на автомобили, чийто ключ е ключ с място за транспондер. Неговият транспондер (чип) комуникира с имобилайзера на автомобила и позволява запалването. Такъв ключ обаче няма електроника, която да командва централното заключване. Точно за това служат висящите дистанционни.

Дистанционните биват оригинални и дистанционни за допълнително монтирани аларми. Оригиналните дистанционни идват директно от производителя и са оторизирани да работят с конкретен модел и марка автомобил. Дистанционните за допълнително монтирани аларми се изработват и обучават по желание на клиента, за да може централното заключване да бъде командвано и от разстояние.

Обучението на дистанционно изисква на първо място да бъде извършено от опитен специалист. Освен това е необходима специална техника и определен софтуер. За това ние от “Ключарят на място” Ви препоръчваме да подхождате критично и да не се доверявате на всеки за извършване на услугата.

В нашата сервизна база разполагаме с обучен персонал и последно поколение техника, благодарение на които можем да гарантираме качеството на предлаганите от нас услуги.

Обучение на дистанционно

Обучение на дистанционно

При част от автомобилите, то се осъществява през ОБД диагностичната буксата. При други обаче обучението е възможно и без диагностика. Това е най-лесният начин за обучение на дистанционно и за това е и най-евтин. Вторият вариант за обучение  оригинално дистанционно управление е през ОБД диагностичната букса на автомобила. То се извършва със специализиран софтуер и апаратура.

Обучението на дистанционно управление за допълнителна аларма е сходно на обучението на оригинално дистанционно. То може да се извърши както с диагностична апаратура, така и без наличието на такава. И при трите варианта на предлаганата от нас услуга различната сложност на процедурата определя вариациите в цената. Зададената цена се отнася единствено за услугата и не включва самото дистанционно управление.

Богатата гама на предлаганите от нас дистанционни управления е осигурена от нашия официален партньор и доставчик Autokey Market.

Цени за обучение на дистанционно*:

  • Обучение на оригинално дистанционно без диагностична апаратура – от 10 до 40 лв.
  • Обучение на оригинално дистанционно през ОБД диагностична букса – от 20 до 50 лв.
  • Обучение на дистанционно за допълнително монтирани аларми – от 20 до 40 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

[/vc_column][/vc_row]