Отключване на автомобил и блокирала ключалка

Отключване на автомобил и блокирала ключалка

Отключване на автомобил и блокирала ключалка

Отключване на автомобил – това е услугата, с която най-често се свързва автоключарският бранш.

Отключване на автомобил

Отключването на автомобил се налага по различни причини. Най-характерната и често срещана е загубата на ключ. Редовно дилърите продават автомобили втора употреба със само един ключ. И когато собственикът загуби единствения си ключ, изпада в неприятната ситуация да не може да отвори колата си. Тогава на помощ идва авариен автоключар.

Заключен автомобил се отваря без ключ по доста специфичен начин и със специална техника и инструменти. Невъзможно е сами да се справите със задачата без да повредите ключалката или някой друг компонент на вратата. Необходим е опитът на обучен специалист, който знае как да подходи към всеки тип автомобил и към всяка различна ключалка. Естествено заради тези разлики варира и цената на услугата, тъй като всеки автомобил се отключва по различен начин и със специфична техника.

Аварийните автоключарски услуги са спасението в такива неприятни ситуации, но логично те излизат доста скъпо. За това ние от “Ключарят на място” препоръчваме да си направите втори ключ в случай, че разполагате само с един. Така ще си спестите много главоболия.

Отключване на блокирала брава

Друга причина за нужда от отключване на автомобил е блокиране на ключалка, брава или механизми на брава. Понякога от износване и прекомерна експлоатация ключалката или бравата блокират. В такива ситуации автомобилът не може да бъде отворен с ключ и се налага отново да търсите автоключарски услуги.

Отключване на автомобил и блокирала ключалка

Отключване на автомобил и блокирала ключалка

В Автоключарски сервизен център “Ключарят на място” нашите специалисти разполагат с уменията да се справят и да отворят блокирали ключалки и брави на всички модели автомобили. Ние боравим с най-прецизна техника и гарантираме качеството и бързината на нашата работа. Освен това можем да извършим ремонт на блокиралите ключалки, брави и механизми или да ги заменим с нови.

В сервизната ни база на булевард “Цариградско шосе” 351 разполагаме с богата складова наличност от ключалки, брави и резервни части. Те са осигурени от нашият официален партньор Autokey Market.

Цени за отключване на автомобил и блокирала ключалка*:

  • Отключване на автомобил – от 40 до 120 лв.
  • Отключване на автомобил с блокирали ключалки/ брави/ механизми – от 40 до 150 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.