Отключване на Mini Cooper

Отключване на Mini Cooper

Отключване на Mini Cooper – виж модела в wiki.

Описание на проблема:

В Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ получихме обжадане за поръчка на авариен екип. Наш клиент се нуждаеше от аварийно отключване на автомобил от марката Mini Cooper. Отключването се налагаше, тъй като той беше заключил своя ключ в автомобила, а той беше единствен.

Подобен случай е една от причините ние от „Ключарят на място“ да Ви посъветваме да си направите втори ключ при наличието само на един. Така в подобна ситуация няма да Ви се налага да търсите аварийна автоключарска помощ.

Отключване на Mini Cooper – Решение на проблема:

Веднага след получаването на сигнала, наш авариен екип се отзова и потегли за адреса с един от нашите Мобилни автоключарски сервизи. Те са оборудвани с всичко необходимо, за да може експресно да се отзоват и да окажат спешна помощ при загуба на ключ. Ние сме в състояние не само да отключим Вашия автомобил, но да изработим нов ключ  с електроника или ключ с място за транспондер.

Отключване на Mini Cooper

Отключване на Mini Cooper

След пристигането при автомобила се заехме да го отворим. Това става със специален уред, с който са оборудвани нашите служители. Чрез него успяхме да достигнем до халката на задната седалка, да я свалим и да отворим задния багажник. След което влязохме в автомобила и го отключихме.

В случая клиента не пожела да му направим втори ключ, въпреки бедата, в която беше изпаднал заради липсата на такъв, така че работата ни беше свършена.

Цена: 65 лв.*

* включва посещение на Мобилен автоключарски сервиз, аварийно отключване на автомобил.

Време:

Операцията отне около половин час на място при клиента.

Мобилен автоключарски сервиз на “Ключарят на място”е оборудван с необходимата технила, за да Ви предложи следните услуги:

Отключване на Mini Cooper

Отключване на Mini Cooper

1. Аварийно отключване на автомобили,
2. Отключване на багажници,
3. Премахване на счупен автоключ в ключалката,
4. Изработка на дубликати на автоключове с чип,
5. Изработка на нов автоключ, в случай че сте изгубили Вашите.

Ключарят на място предлага разнообразие от рециклирани автоключове с дистанционно с гаранция, части за оригинални авто дистанционни и модули. Ключарят на място предлага над 200 модификации на авто компютри /моторен блок/.

Аварийните екипи на Ключарят на място са на Ваше разположение всеки ден от 08:30 – 19:30 ч.
Аварийни телефони: 0878 622 496, 0898 622 496.

Всички посочени цени включват ДДС.
Такса оглед и консултация на място: 20 лв.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово.

Отключване на Mini Cooper