Подмяна на кутийки на оригинални автоключове

Подмяна на кутийки на оригинални автоключове – в кутийките се разполага платката и чипът за работа с автомобила, а за голяма част от ключовете – и перото, тъй като доста често то е със сгъваем механизъм. Те са колкото определящи за визията на един ключ, толкова и важни като защита на електрониката му. За това здравината, качеството и правилната експлоатация на една кутийка за ключ или дистанционно са определящи за безпроблемната му работа с автомобила.

Влагата и прахът влияят на работата на електрониката и съсипват самата платка, което неминуемо довежда до проблеми в работата й в даден момент.

Подмяна на корпуси на оригинални автоключове

Подмяна на корпуси на оригинални автоключове

Извънредно важно е, ако вашата кутийка е амортизирана, бутоните й са скъсани или липсват и особено, ако по някакъв начин е нарушена целостта й и платката има досег с външни влияния, тя да бъде заменена. Това може да стане както от клиента, така и от някой от нашите професионалисти.

Ние препоръчваме да се възползвате от услугата, която предоставяме в сервизния център „Ключарят на място“ в столичния квартал „Дружба“ 2, тъй като само по този начин можем да гарантираме, че електрониката ще бъде прехвърлена качествено от старата в новата кутийка и тя ще функционира безпроблемно в нея.

Смяната на кутийка от клиент крие опасност това да доведе до нараняването й, което да има негативни последици за работата на електрониката на ключа.

В автоключарски център „Ключарят на място“ ние ще заменим бързо и качествено Вашата стара кутийка с нова, пестейки Ви време и нерви. Освен това ще почистим електониката на вашия ключ със специални за целта препарати, ще тестваме заряда на батерията и останалите компоненти наспециализирани машини последно поколение.

Вижте повече за предлаганите от нас услуги и каталогът на нашите продукти!