Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно – кутийките за оригинални ключове и допълнително монтирани дистанционни са един от най-характерните и важни артикули в сферата на автоключарските услуги.

Какво е значението на кутийката за ключ?

На първо място корпусите, по-известни като кутийки, формират основната част от визията на един ключ с електроника или дистанционно управление.

В тях се разполага платката и чипът за работа с автомобила. За голяма част от ключовете – и перото, тъй като доста често то е със сгъваем механизъм. Смарт ключовете и безконтактните ключове (Keyless go) пък визуално изцяло представляват кутийка, тъй като аварийният ключ или накрайник се прибира в самия корпус.

Въпреки че визията на кутийките характеризира тяхната индивидуалност и прави разпознаваеми за клиентите различните видове ключове и дистанционни, тя не е най-важната й функция. Кутийката предпазва платката и транспондера на ключа. Заа това качеството на материала и самата й изработка са изключително важни.

Подмяна на кутийка

Стара и нова кутийка за Mercedes

Влагата и прахът влияят на работата на електрониката и съсипват самата платка, което неминуемо довежда до проблеми в работата й в даден момент. Изключително неприятно е когато това Ви се случи на път или на почивка. Това налага на всеки шофьор отговорността да се грижи за доброто състояние на своя ключ и дистанционно управление.

Извънредно важно е, ако вашата кутийка е амортизирана, бутоните й са скъсани или липсват и особено, ако по някакъв начин е нарушена целостта й и платката има досег с външни влияния, тя да бъде заменена. Това може да стане както от клиента, така и от някой от нашите професионалисти.

Подмяна на кутийка

Ние препоръчваме да се възползвате от услугата, която предоставяме в сервизния център „Ключарят на място“ в столичния квартал “Дружба” 2. Само по този начин можем да гарантираме, че електрониката ще бъде прехвърлена качествено от старата в новата кутийка и тя ще функционира безпроблемно в нея.

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Нашите специалисти имат богат опит и са наясно със специфичните техники. Така няма опасност да нарушат целостта на електрониката при извършване на цялата операция.

Напротив – смяната на кутийка от клиент крие опасност това да доведе до нараняването й, което да има негативни последици за работата на електрониката на ключа. Често, когато клиентите сами решават да подменят своята стара кутийка с нова, се случва да изхвърлят транспондера (чипа), тъй като не могат да го разпознаят. Това означава, че се налага обучение на ключ за работа с техния автомобил и значително се оскъпява улугата.

Не е за подценяване и фактът, че при конкретни модели е необходимо нарязване на нова механична част на ключа. Тя е включена в цената за подмяна на кутийка за ключ и дистанционно, предлагана в сервизния ни център.

Допълнителни услуги

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Освен, че ние можем да заменим бързо и качествено Вашата стара кутийка с нова, пестейки Ви време и нерви, в автоключарски център “Ключарят на място” ще почистим електониката на вашия ключ със специални за целта препарати. Ще тестваме заряда на батерията и останалите компоненти на специализирани машини последно поколение.

От особена важност, както вече подчертахме, е качеството на материалите, от които са изработени предлаганите продукти.

За да го гарантираме на нашите клиенти, ние се доверяваме на официалния си партньор Autokey Market. Компанията е водещ вносител и разпорстранител на кутийки за ключове и дистанционни у нас. Тук най-добрите професионалисти в бранша подбират корпуси от най-високо качество и дизайн. Те ще осигурят перфектна защита на компонентите на Вашия ключ и дистанционно.

Цени за подмяна на кутийка за оригинални ключове и допълнително монтирани дистанционни*:

  • Подмяна на кутийка за оригинален ключ на клик – от 5 до 15 лв.
  • Подмяна на кутийка за оригинален ключ на лепене – от 10 до 40 лв.
  • Подмяна на кутийка за допълнително монтирано дистанционно управление – от 5 до 10 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.