Подмяна на табло

Подмяна на табло

Подмяна на табло

Една от най-новите услуги, които се предлагат в Автоключарски сервизен център “Ключарят на място” е подмяна на табло.

Както е известно таблото е един от най-сложните компоненти във всеки автомобил. Всички елементи по таблото са подвластни на електрониката, а тя понякога дефектира. Неработещото табло води до сериозни проблеми, включително с имобилайзера и моторния компютър. Това възпрепятства запалването на автомобила.

Проблемите с таблото налагат неговата подмяна. Операцията е трудна, тъй като самата конструкция на таблата и цялата електоника отдолу са много сложни. На практика е невъзможно тя да бъде извършена от човек, който не е специалист. Не е лесно и връзването на новото табло, а всяка грешка може да доведе до възникването на нов проблем.

Подмяна на табло

Подмяна на табло

Физическата подмяна на таблото обаче не е цялата работа. След това е необходимо да се извърши синхронизация на моторния компютър и имобилайзера, тъй като тя изчезва. Синхронизацията се осъществява по софтуерен път и е по силите само на опитен специалист.

В Автоключарски сервизен център “Ключарят на място” разполагаме с необходимата техника и обучени специалисти. Ние ще се справим с услугата “подмяна на табло” по най-бързия и коректен начин, гарантирайки най-високо качество.

Всички резервни части, необходими за подмяна на табло, са доставени от нашия партньор и официален доставчик Autokey Market.

Заповядайте в сервизната ни база на булевард “Цариградско шосе” 351 или позвънете на телефони 0878 622 496 и 0898 622 496.

Цени за ползване за подмяна на табло*:

Подмяна и кодиране на табло – от 60 лв. до 200 лв. в зависимост от сложността на операцията.


* Посочените цени са без ДДС!

Подмяна на табло

Подмяна на табло

Подмяна на табло

Подмяна на табло

Подмяна на табло

Подмяна на табло