Райони

Райони

Район Банишора, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Банишора, Фондови жилища, Зона Б5, Зона Б18, Зона Б19 и района на Централна гара.

Най-близкият до район Банишора обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Борово, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Борово и Мотописта.

Най-близкият до район Борово обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Бъкстон, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Бъкстон, Манастирски ливади, Бояна и Киноцентър.

Най-близкият до район Бъкстон обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Гео Милев, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Гео Милев, Яворов и Редута.

Най-близкият до район Гео Милев обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Горубляне, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичния квартал Горубляне и селата Панчарево, Кокаляне, Герман, Лозен и Пасарел.

Най-близкият до район Бъкстон обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Гоце Делчев, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Гоце Делчев, Кръстова вода, Витоша и Драгалевци.

Най-близкият до район Гоце Делчев обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Дианабад, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Дианабад и Мусагеница.

Най-близкият до район Дианабад обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Дружба, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Дружба, Димитър Миленков, Абдовица, селата Казичене, Бусманци, Кривина, както и районът на индустриална зона „Искър“.

Най-близкият до район Дружба обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Дървеница, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Дървеница, Малинова Долина, Симеоново и селата Бистрица, Железница и Плана.

Най-близкият до район Дървеница обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Изток, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Изток и Изгрев.

Най-близкият до район Изток обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Красна поляна, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Красна поляна, Разсадника и Сердика.

Най-близкият до район Красна поляна обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Красно село, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Красна село, Хиподрума, Лагера, Славия и Медицинска Академия.

Най-близкият до район Красна поляна обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Лозенец, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Лозенец и Хладилника.

Най-близкият до район Борово обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Люлин, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Люлин, Филиповци, Република, Модерно предградие, село Иваняне и град Банкя.

Най-близкият до район Люлин обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Младост, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичния квартал Младост, вилна зона Бункера и Камбаните.

Най-близкият до район Младост обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Надежда, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Надежда, Триъгълника, Връбница, Требич, град Нови Искър и село Мировяне.

Най-близкият до район Надежда обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Обеля, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Обеля, Модерно предградие и селата Мировяне, Доброславци, Житен, Марамор, Балша и Кътина.

Най-близкият до район Обеля обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Овча купел, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Овча купел, Горна баня, Суходол и село Мало Бучино.

Най-близкият до район Овча Купел обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Павлово, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Павлово, Княжево, Беловодски път и селата Владая и Марчаево.

Най-близкият до район Красна поляна обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Подуяне, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичния квартал Подуяне, Христо Ботев, Кремиковци, Челопеч, Ботунец, град Бухово и селата Желява, Яна, Долни Богоров и Горни Богоров.

Най-близкият до район Подуяне обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Света Троица, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Света Троица, Гевгелийски, Западен парк, Илинден и Захарна фабтика.

Най-близкият до район Света Троица обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Свобода, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Свобода, Толстой, Военна рампа, Илиянци, Орландовци, Бенковски и селата Кубратово, Световрачане, Подгумер, Войнеговци, Локорско, Негован, Чепинци.

Най-близкият до Свобода обект на „Ключарят на място“ е нашето ателие в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Район Слатина, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Слатина и Полигона.

Най-близкият до район Слатина обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Стрелбище, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Стрелбище, Иван Вазов и Бели брези.

Най-близкият до район Стрелбище обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Студентски град, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичния квартал Студентски град.

Най-близкият до район Студентски град обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Сухата река, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Сухата Река и Левски, Левски Б, Левски Г и Враждебна.

Най-близкият до район Сухата река обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Хаджи Димитър, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на столичните квартали Хаджи Димитър, Стефан Караджа и Малашевци.

Най-близкият до район Хаджи Димитър обект на „Ключарят на място“ е нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351, както и ателието в магазин Praktiker Дружба.

Вижте повече

Район Център, обслужван от екипите на Автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ обхваща територията на Централната част на град София, в това число и Оборище.

До район Център еднакво удобни са всички обекти на „Ключарят на място“ – нашият сервизен център на бул. „Цариградско шосе“ 351ателието в магазин Praktiker Дружба, както и ателието в магазин Praktiker Люлин.

Вижте повече

Всички райони, които са обслужвани от екипите на “Ключарят на място”, са формирани на база брой позвънявания и натовареност на работата.