Ремонт на автоключове

Подмяна на батерия

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове – ключовете с електроника, както и всяко дистанционно управление за автомобил и аларма, функционират с батерии. Когато животът на батерията е към своя край, е необходимо тя да бъде заменена.

Неприятно е зарядът на батерията да се разреди докрай докато сте извън града или на почивка, за това е препоръчително той да се проверява и да не се чака да падне, защото електрониката на ключа или дистанционното ще спрат да функционират.

В сервизния център „Ключарят на място“ в столичния квартал “Дружба 2” ние ще замерим заряда на батерията на ключа или дистанционното на Вашия автомобил и ще Ви консултираме дали тя трябва да бъде заменена.

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове

Синхронизация на дистанционно

Смяната на батерията трябва да става навреме не само, за да не преустанови функцията си електрониката на ключа или дистанционното на автомобила Ви, но и защото падането на батерията може да доведе до загуба на синхронизация на ключа с превозното средство при последващата подмяна на батерия.

Това налага допълнително обучение или вписване в модула на автомобила с подходящ софтуер или диагностична апаратура. В такива случаи ние се ангажираме с евентуалната синхронизация, като това става на съответната цена.

Ремонт на дистанционно

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове

Имайте предвид, че ако дистанционното Ви започне от време на време да отказва да отключва или заключва, това не винаги означава, че проблемът идва от батерията.

Ние разполагаме с добре обучени специалисти, специализирана диагностична апаратура за дистанционни управления и измервателна техника, и ще ви дадем точна и навременна консултация не само за състоянието на вашата батерия, но и за това какъв е проблемът с електрониката на вашия ключ или дистанционно в случай, че зарядът на батерията не е разреден, но въпреки това имате проблеми с работата му. Често дистанционните спират да работят поради замърсяване на електрониката, износени или разпоени бутони или дефектирал елемент.

Подмяна на батерия

В нашият сервизен център ще Ви предложим богато разнообразие на батерии за оригинални ключове, батерии за дистанционни за допълнително монтирани аларми, батерии за безконтактни (Keyless go) ключове, както и акумулаторни батерии, а качеството им е гарантирано от нашият официален партньор Autokey Market.

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове

Важно е да знаете, че акумулаторните батерии също имат нужда от подмяна в определен момент. За разлика от стадартните батерии, те се зареждат от работата на двигателя на автомобила, но това не означава, че животът им е неограничен.

Повечето клиенти смятат, че операцията ремонт, подмяна на батерия и синхронизация на дистанционно става лесно и могат да се справят сами. Това не винаги е така, тъй като редица кутийки за ключове се отварят по специфичен начин, който често пъти може да доведе до нараняване на съответния корпус, ако операцията не се извърши от професионалист.

Ако желаете батерията да бъде заменена, без това да остави следи по кутийката на Вашия ключ, да си спестите време и нерви, можете да се доверите на нашите специалисти в сервизния център „Ключарят на място“, които ще ви помогнат бързо и професионално. Ние гарантираме, че ще отворим кутийката на всеки ключ без щети и ще сменим старата батерия с нова. В цената, освен самата батерия и смяната й, се включва замерване и почистване на електрониката.

Цени:

  • Ремонт на дистанционно управление – от 10 до 50 лв.
  • Смяна на батерия – от 3 до 10 лв.
  • Смяна на акумулаторна батерия – от 10 до 30 лв.
  • Синхронизация на оригинално дистанционно управление без диагностична апаратура – от 10 до 40 лв.
  • Синхронизация на оригинално дистанционно управление през ОБД диагностична букса – от 20 до 50 лв.
  • Синхронизация на дистанционно управление за допълнително монтирана аларма – от 20 до 40 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.