Ремонт на ключалки на VW Caddy
Ремонт на ключалки на VW Caddy

Ремонт на ключалки на VW Caddy

Ремонт на ключалки на VW Caddy – виж модела в wiki.

Ремонт на ключалки на VW Caddy

Ремонт на ключалки на VW Caddy

В сервизната база на „Ключарят на място“ трябваше да разрешим проблема на VW Caddy. Повредени бяха ключалките на двете предни врати, както и тази на багажника. Именно заради това беше нужна нашата намеса.

Ремонт на ключалки на VW Caddy – Решение на проблема:

Като начало нашите специалисти се заеха да свалят кората на предната лява врата, за да могат да демонтират ключалката. Тази операция е доста сложна и изисква голяма прецизност и опит. За това препоръчваме да не прибягвате към нея сами, тъй като опасността да счупите или повредите някой елемент е сериозна.

След като приключихме с тази операция, монтирахме патрона на място, справихме се с дясната врата и багажника и сглобихме всички елементи. Преди това обаче направихме задължителния тест, който бе успешен. С това завършихме работата по автомобила.

Ремонт на ключалки на VW Caddy

Ремонт на ключалки на VW Caddy

В сервиза на „Ключарят на място“ ние разполагаме със специализирана техника и инструменти, за да се справим с тези задачи с гарантирано качество.

Време: Операцията отне около 2-3 часa на място в сервиза.

Харесайте ни във Facebook!

Специалистите на Ключарят на място обслужват своите клиенти в сферата на ключарските услуги от 1993 г. При нас работят най-квалифицираните професионалисти в бранша, които са готови да Ви помогнат във всеки един момент.

В  базата ни на булевард „Цариградско шосе“ №351 в София ние ще Ви предложим бързина и качество в обслужването с необходимата гаранция.

Опитът и професионални умения на служителите на „Ключарят на мястото“ са най-сериозната причина да изберете нашите услуги.

Автоключарски сервиз „Ключарят на място“ в столичния квартал „Дружба“ 2 е профилиран в сферата на автоключарските услуги. Тук разполагаме с последно поколение специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

  • Диагностика и изтриване на грешки,
  • Синхронизация и изключване на имобилайзери,
  • Извличане на секюрити код /PIN код/,
  • Обучение и забрана на автоключове,
  • Обучение на дистанционни управления.

Не се колебайте да ни потърсите и при най-сложните проблеми. Те са предизвикателство за нас.

Запознайте се с нашите предимства и причините да ИЗБЕРЕТЕ НАС!

Ремонт на ключалки на VW Caddy

Ремонт на ключалки на VW Caddy