Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок

Автоключарски сервизен център “Ключарят на място” постоянно се стреми да подобрява своето обслужване и да предоставя нови услуги, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти. Една от новите дейности, която извършваме в нашата сервизна база е смяна на моторен блок.

Моторният блок е един от основните елементи в съвременните автомобили. Разнообразието им е голямо, а функциите им – важни. В моторния блок се съдържат данни за оригиналния имобилайзер. Неговата неизправност води до сериозни проблеми, включително до това автомобилът да не може да запали.

Първата ни задача при работа с автомобил, който има проблем с моторния блок, е да му направим диагностика, за да установим спецификата на проблема и неговата сложност. Когато се окаже, че има сериозна повреда в моторния блок, той трябва да бъде подменен. Операцията е сложна и изисква познания в услугите демонтаж и монтаж. Сложността обаче не се крие само във физическата смяна на моторния компютър. По-важната операция всъщност е неговата синхронизация и кодиране.

Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок

Както вече споменахме, моторният блок съдържа данни за оригиналния имобилайзер. Това означава, че при подмяна компютърът, независимо от това дали е нов или втора употреба, не може да работи с автомобила без да бъде прехвърлена информацията от стария моторен блок. Прехвърлянето и адаптирането (синхронизацията и кодиране) се извършва по софтуерен път.

В Автоключарски сервизен център “Ключарят на място” разполагаме с високо квалифицирани специалисти, които имат необходимите умения както в монтажа и демонтажа, така и в работата със специализирания софтуер за кодиране на моторен блок. Работим с последно поколение техника, за да гарантираме качеството на извършената услуга.

Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок

За богатата складова наличност на моторни компютри разчитаме на нашият официален партньор и доставчик Autokey Market.

Заповядайте в нашия сервиз на булевард “Цариградско шосе” 351 или позвънете на телефони 0878 622 496 и 0898 622 496 .

Цени за ползване за смяна на моторен блок*:

  • Смяна на моторен блок – от 50 лв. до 300 лв. в зависимост от сложността на операцията.

    * Посочените цени са без ДДС!

 

Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок

Смяна на моторен блок