Ремонт и смяна на батерии на дистанционни

Ремонт на дистанционни

Ремонт и смяна на батерии на дистанционни

Ремонт и смяна на батерии на дистанционни

Не винаги, когато имате проблем с ключа за вашия автомобил, става въпрос за стандартна повреда или за изхабена батерия. Често дистанционните спират да работят поради замърсяване на електрониката, износени или разпоени микробутони или дефектирал елемент. Това налага тяхната подмяна.

Донесете Вашето дистанционно и ние ще проверим състоянието му. Ключарските центрове на Ключарят на място в столичния квартал “Дружба” 2 разполагат с добре обучени специалисти, специализирана диагностична апаратура за дистанционни управления, измервателна техника и резервни части.

Тук ние ще замерим заряда на батерията и ще Ви консултираме дали тя трябва да бъде заменена или ще има нужда от по-сериозен ремонт, който също ще извършим.

Смяна на батерии на оригинални автоключове. Цена: 5-40 лв. /вкл. батерия, подмяна, замерване и почистване/

Смяна на батерии на оригинални автоключове. Цена: 5-40 лв. /вкл. батерия, подмяна, замерване и почистване/

Смяна на батерии на дистанционни управления

Нашите ключари Ви съветват:

! Ако дистанционното ви започне да отказва от време на време да отключва/заключва това не винаги означава, че проблемът идва от батерията. Препоръчваме ви батерията да бъде измерена от нашите специалисти, за да се прецени дали проблемът може да бъде отстранен с нейната подмяна.

Често дистанционните спират да работят поради замърсяване на електрониката, износени или разпоени бутони или дефектирал елемент.

ВАЖНО!!! Някои модели дистанционни управления губят синхронизация с автомобила при подмяна на батерията, което налага тяхното допълнително обучение или вписване в модула на автомобила с подходящ софтуер или диагностична апаратура. В такива случаи ние се ангажираме със синхронизация на дистанционното.

Служителите на автоключарски сервизен център “Ключарят на място”, специализират повече от 20 години в сферата на автомобилното ключарство и са едни от най-добрите професионалисти в бранша.

Ключарски и Автоключарски Сервиз „Ключарят на място“ извършва следната дейност:

  • Възстановяване на изгубени автоключове,
  • Дубликат на автоключ,
  • Обучение на автоключ,
  • Автомобилна диагностика,
  • Ремонт на авто компютри,

Аварийни телефони: 0878 622 496, 0898 622 496.

Възползвайте се и от останалите, предлагани от нас услуги и пълната гама от нашите продукти!